top of page

Life Teacher

Begin Februari 2017 ben ik begonnen aan een training voor Life Teacher bij Patty Harpenau bij de life school in Breukelenveen. Deze training leert mij veel over het leven, over mijzelf, hoe ik mijn lessen, uitdagingen van het leven kan leven, dit over kan brengen en kan delen met anderen. Hoe je hoofd, hart en ziel in balans zijn.

 

We hebben allemaal onze gave, ons talent, ons verlangen en hoe mooi is het om dit te leven. Hoe mooi en fijn is het om je thuis te voelen in je eigen verhaal van je eigen leven. En vooral hoe leef jij in het verhaal van je leven, voel je dat het klopt? Misschien weet je het antwoord niet of wel en wil je er meer over weten en ontdekken.

Hoe fijn is het om meer te begrijpen van het leven en je moeiteloos mee te laten voeren met de stroom mee. Dan ben je in Flow, zoals je dat tegenwoordig zo mooi kunt noemen. 

Misschien wil je graag een keer in gesprek met mij in combinatie met een heerlijke cappu en een overnachting in het zomerhuisje dan kan dat ook.

Inmiddels ben ik met vlag en wimpel geslaagd als Life Teacher en Life en Soul Coach. Vanaf eind oktober ga ik beginnen met het geven van workshops over de 7 groeifases in het leven waar wij als mens allemaal doorheen gaan en ben ik gaan Coachen. Wil je meer weten kijk dan op www.yvonneboonlifeteacher.nl daar staat alle informatie op over de workshops, data en kosten.

Het is jouw leven dus maak er wat van!

(Patty Harpenau) "The gift"

bottom of page