Zomerhuisje verhuur

Vanaf 1 April 2017 is het mogelijk om ons leuke retro, vintage, gezellige, vrolijke, sfeervolle zomerhuisje te huren. "Be My Guest" Op dit moment wordt er al volop gebruik van gemaakt en de reacties zijn bijzonder positief. We hebben hard gewerkt om er ook aan de buitenkant iets leuks van te maken. Je hebt een eigen tuin met een picknick tafel, een gazon waar 2 heerlijke luie stoelen op je staan te wachten. We hebben een creatieve oplossing bedacht en gemaakt om privacy te garanderen van zowel de gast als voor ons.

 

Het is een 2 persoonshuisje met een sfeervolle bedstee met een heerlijk matras en lekkere kussens. De keuken is gemaakt van steigerhout, met een retro gasfornuis met veel leuke spulletjes. De gezellige zithoek is ook gemaakt van steigerhout, met heel veel vrolijke kussens daar kunnen zelfs nog 2 kinderen of 1 volwassene slapen. Het servies is uit grootmoederstijd en inderdaad van mijn oma geweest en ja ik durf het aan ;-) juist leuk om te delen met mijn gasten en dat het daarom nog gebruikt wordt.

Je kunt gebruik maken van een eigen toilet en doucheruimte deze is in het huisje aanwezig. In tegenstelling tot de camping, hoef je niet meer op je slippertjes door het natte gras in de vroege ochtend. Al had dat ook zijn charme :-)

De old-timer blauwe caravan staat bij het zomerhuisje, wanneer er extra slaapplaatsen binnen het gezin nodig zijn kan deze leuke caravan er zo bij gehuurd worden. Informeer naar de mogelijkheden en de tarieven.

Veel van de leuke spullen in het zomerhuisje zijn te koop, onder andere serviesgoed leuke kannen, vaasjes en ander leuk spul. Zo veranderd regelmatig de aankleding en hoe leuk is het om een leuk aandenken mee naar huis te nemen als leuke herinnering of voor de oppas thuis.

 

Binnen 10 minuten op loop afstand ben je in de duinen en op het strand er zijn leuke restaurantjes, de buurtsupermarkt, de bushalte zijn allemaal zo lekker dichtbij. Wijk aan Zee is een bijzonder sfeervol dorp met veel uitersten, proef de sfeer en laat je verrassen.

Tarieven:

 

Hoogseizoen vanaf 1 Juli tot en met 15 September en alle andere maanden daarbuiten is laagseizoen. We verhuren het huisje per weekend, per midweek of per week. Losse nachten doen we alleen op basis van last-minute (3 dagen van te voren reserveren) Wil je een lekker ontbijtje? Ook dat kan, voor € 9,95 per persoon gaat dat al lukken. Op de zondag tussen 10.00 uur en 15.00 uur nodig ik je graag uit bij Be My Guest in Wijk aan Zee, daar serveren ze all day breakfast voor € 9,95 en het leuke is, daar maken Ella(eigenaresse van Be My Guest) en ik samen het ontbijt.

Hoogseizoen:                                                   Laagseizoen:

Weekend: € 200,- zijn 3 nachten                   Weekend: € 150,- zijn 3 nachten

Midweek: € 250,- zijn 4 nachten                   Midweek: € 200,- zijn 4 nachten

Week: € 375,- zijn 7 nachten                          Week: € 300,- zijn 7 nachten

Losse nacht € 75,- (last-minute)                    Losse nacht € 65,- (last-minute)

Exclusief de toeristen belasting van € 1,- per persoon per nacht. Kinderen tot 11 jaar gratis.

 

Wanneer je wilt reserveren stuur mij dan een email via het contact formulier, ik zal zo spoedig mogelijk reageren en ik hoop je te zien. Een kleine impressie van het zomerhuisje is hieronder te zien.